Ποιοι Ειμαστε

Το φαρμακείο βρίσκεται σε αυτό το σημείο της Ομόνοιας πάνω απο 70 χρόνια. Σταθερό σημείο προσφοράς πρωτοβάθμιας υγείας, το ελληνικό φαρμακείο είναι ένα βασικό συστατικό της κοινωνίας. Θεσμός που αντέχει μέσα στο πέρασμα των χρόνων, αντανακλά την κατάσταση της κοινωνίας. Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες για όλους μας, εμείς, μέσα απο την σταθερή μας παρουσία, μέσα σπο την προσωπική μας επαφή με τους (πρώτα ανθρώπους και ύστερα πελάτες), και φυσικά μέσα απο το κοινωνικό έργο που επιτελούμε, θεωρούμε πως υπηρετούμε με συνέπεια την ιδιότητα του φαρμακοποιού, και όχι απλά το επάγγελμα του.

Θα μας βρείτε σταθερά δίπλα σας, με την προσιτή συμπεριφορά μας, με τα προβλήματά μας, με τις ανησυχίες μας, με τα άγχη μας, αλλά πάντα με χαμόγελο και διάθεση για καλαμπούρι, γιατί σε τελευταία ανάλυση, οι άνθρωποι μετράνε. Πέρα από την γνώση και την εμπειρία πάνω στο ανθρώπινο φάρμακο, πλεόν, διαθέτουμε και έναν πλήρη κατάλογο με κτηνιατρικά φάρμακα, που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των μικρών μας φίλων, που αξίζουν την καλύτερη αντιμετώπιση ακριβώς για αυτό. Γιατί είναι φίλοι.

Σας περιμένουμε!

Ματσουκα Ι. Μαρκελλα

Η Μαρκέλλα Ματσούκα είναι φαρμακοποιός, απόφοιτη του τμήματος Αθηνών. Φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον πάγκο, εδώ στο κέντρο της Αθήνας, στην Ομόνοια, συνδυάζοντας την εμπειρία με την επιστημονική γνώση.


Στεφανος Τυροβολας

Ο Στέφανος Τυροβολάς είναι φαρμακοποιός, απόφοιτος του τμήματος Πατρών και αποτελεί το νέο δυναμικό στο φαρμακείο μας, φέρνοντας αέρα ανανέωσης στο χώρο μας.


Αννα Απαλοδημα

Η Άννα Απαλοδήμα είναι βοηθός φαρμακοποιού. Μετά από 32 χρόνια στο φαρμακείο Γερολυμάτου (Λίποβατς) στη Σωκράτους, με ιδιαίτερη ειδίκευση στα κτηνιατρικά φάρμακα , είναι κοντά μας, για να προσφέρει όλες τις απαραίτητες συμβουλές για τους μικρούς σας φίλους.
Φωτογραφιες απο το φαρμακειο μας